İnternetten Pırlanta Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

16-03-2018 03:20
İnternetten Pırlanta Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Bir önceki yazımızda internetten pırlanta alınır mı sorusunun cevabını aramıştık. Bu yazımızda ise internetten pırlanta alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğine değiniyoruz:
 
İnternette pırlanta fiyatları neden ucuz artık bildiğinize göre, önce karat, berraklık, renk ve kesim hakkında bilgi edinerek işe koyulabilirsiniz. Pırlantanın 4C si adlı yazımızda bu bilgilere yer vermiştik. D, E, F sınıfı pırlantalar en değerli pırlantalardır. Güvenilir bir internet sitesinden ürün alıyorsanız seçtiğiniz modelin sınıfı, ürün sayfasında yer alacaktır.

Bunun dışında alacağınız pırlantanın uluslararası sertifikaya sahip olup olmadığı, bakım hizmetinin verilip verilmediği, ürünü aldığınız internet sitesinde mağazanın fiziksel adresinin bulunup bulunmadığı, dikkat etmeniz gereken önemli konular arasındadır.

Ürünü satın alacağınız internet sitesinin sanal posları bankalar tarafından belli güvenlik kontrolleri sonrası verileceği için, bu kısma da dikkat etmeniz önemlidir. Yukarıda yazdıklarımıza dikkat ederek, beğendiğiniz pırlanta modelini uygun fiyata satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.