2016 kış koleksiyonu hazır

Her yıl yenilenen ürün yelpazesiyle hizmet veren Roberto Bene Pırlanta, uzun süren AR-GE çalışmaları ve tasarım aşamalarının ardından yepyeni bir kış koleksiyonunu, özel bir tanıtım ile sundu.

Son yıllarda tüketiciye ulaşmak için yapılan farklı etkinlik ve organizasyonlar oldukça revaçta. Markalar teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı iletişim araçlarını da kullanarak, memnun müşteriler kazanıyorlar. Müşteri odaklı hizmet veren Roberto Bene Pırlanta da bu akımın bir parçası olarak, farklı bir etkinliğe imza attı.

Her yıl yenilediği koleksiyonuna bu yıl da yenilik katan ve online satış sitesi www.robertopirlanta.com üzerinden pazarlama yapan marka, mağazasında gerçekleştirdiği özel bir sunum ile yeni koleksiyonunu tanıttı. Roberto Bene Pırlanta, farklı tasarımlarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Mağazasında düzenlediği etkinlik çerçevesinde Roberto Bene, 2016 kış koleksiyonu sunumunu gerçekleştirirken, gelen konuklarına kısa bir pırlanta eğitimi de verdi.

Eğitim ve sohbetlerin olduğu tanıtımda, gelen konuklar ile Roberto, etkinlikten memnun olduklarını dile getirdi. Markanın kurucusu ve ortağı Berkay Altunbay; "Bu yıldan itibaren bu tarz etkinliklere ev sahipliği yapmak istiyoruz. Hem yeni ürünleri tüketiciye sunmadan fikir almış oluyoruz hem de verdiğimiz eğitimlerle de tüketicilerin bilinçlenmesini yaymış oluyoruz. Aldığımız tepkiler çok güzel. Bu gibi etkinlikleri mağazamız ya da online olarak yapmayı planlıyoruz. Tüketiciyle buluşmak oldukça heyecan verici ve keyifli. Karşılıklı fayda sağladığımız kanaatindeyim” diye konuştu. Ayrıca yakın zamanda bu yeni koleksiyonu sitelerine de ekleyeceklerini belirten Altunbay; "Biz müşterisine göre ve dünya trendlerine göre şekil alan bir markayız. Görüş ve öneri bizim için çok önemli” diye de ekledi.

Roberto Bene yeni pırlanta modelleri ile hazırlanan koleksiyonunda, tektaş pırlanta ağırlıklı olarak hareket ederken, taşa vurgu yapan ve öne çıkaran tasarımlara ağırlık vermiş. Yaklaşan Sevgililer Günü için tek taş serisinin görülmeye değer bir koleksiyon olduğu tüyosunu da verelim şimdiden.

Tüketiciyi düşünen ve müşterisinden aldığı geri dönüşümleriyle hareket eden markaların artmasını diliyoruz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.