2013 pırlanta modelleri

Önceliği daima müşteri memnuniyeti olan, ürünlerindeki tasarım çizgisi ve kullandığı taşlardaki kalite ile de pırlanta markaları içinden öne çıkan isimlerden biri olan Roberto Bene Pırlanta, birbirinden göz kamaştırıcı pırlanta modelleri ile bu yıla damgasını vuracak.

Daha çok düğün öncesi hazırlıklarda tercih edilen tek taş, beştaş, tam tur alyans ve pırlanta setlerin yanında, özel günlerde sevdiklerine unutulmayacak, kalıcı hediyeler vermek isteyenler içinde uygun fiyatlı olmalarının dışında gösterişli ve şık yeni modeller sizleri bekliyor.
 
 
tek taşlı pırlanta yüzük modelleri 0.80 karat pırlanta tek taş yüzük
 
Birçok bayanın hayallerindeki pırlanta büyüklüğüne sahip tek taş yüzük modeli, renk ve berraklık özellikleriyle de aradığınız özellikleri karşılıyor. İster evlilik teklifi istersenizde yıldönümü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bir yüzük.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
sıra taşlı altın alyansPırlanta sıra taşlı altın alyans
 
Klasik altın alyans ve tamtur pırlanta alyans modellerinin zarif bir şekilde birleşimiyle dizayn edilen alyans modeli, her iki modelden vazgeçmek istemeyenlerin tercihi.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
pırlanta sertifikalı 5 taş yüzükPırlanta sertifikalı beştaş alyans
 
Uluslararası geçerlilikteki GIA pırlanta sertifikasına sahip, yüksek renk ve berraklık kalitesindeki taşlar arasından özel olarak seçilmiş 5 adet pırlanta ile tasarlanmış alyans modeli en iyisini hak eden sevdikleriniz için.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 tek taş pırlanta setTek taş pırlanta set
 
Tek taş küpe, kolye ve yüzükten oluşan pırlanta set modeli ister nişan takısı istersenizde düğün seti olarak kullanabileceğiniz sadeliği ve şıklığı uyum içinde taşıyan zarif bir takı.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 sonsuzluk pırlanta kolye
Pırlantalı sonsuzluk kolye hediye
 
Pırlanta ve sonsuzluk simgesinin birleşimiyle tasarlanan kolye modeli ölümsüz sevgiyi sizin yerinize sevdiklerinize en iyi şekilde ifade ediyor. Ayrıca hediye seçenekleri olarak hazırladığımız özel kategorideki özel fiyatıyla sizlerle buluşuyor.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.