2013 elmas modelleri ve fiyatları

8 ayar pembe (rose) altın ile elmasın biraraya gelmesiyle tasarlanan elmas takılar, otantik tarzlarının dışında modernize edilmiş yeni stilleriyle artık sadece eski zamanların değil günümüzünde en fazla tercih edilen mücevher modellerinden.
 
Altın takılar her zaman kadınların şıklıklarını tamamlayan en önemli aksesuarlardan biri olmuştur. Bu nedenledir ki daha özgün ve daha farklı olan takıları arayıp bulmak için hem takı firmaları hemde kadınlar sürekli bir arayış içindedir. Özellikle güncel modayı tasarımlarında yansıtan ya da geçmiş ile geleceğin birlikte barındığı takı modelleri her zaman ilgiyi üzerine çeken ürünlerdir. Bunu en iyi yansıtan takılar ise muhakkak ki herkesin hem fikir olacağı elmas taşlı takılar dır. 
 
Pırlantalı takılarda öncü firmalardan biri olan Roberto Bene Pırlanta her yaşa ve zevke hitap eden farklı, yeni ve özgün tasarımlarıyla 2013 de elmas modelleriylede adından söz ettirecek. Kalıcı olup nesilden nesile bırakılabilecek kadar zamansız takılar olan elmas modelleri cazip fiyatlarla sizlerle buluşturuyoruz.
 
elmas tektaş yüzük Elmas tek taş yüzük
 
Bayanların hayallerindeki elmas büyüklüğüne sahip tek taş elmas yüzük modeli, renk ve berraklık özellikleriyle de aradığınız özellikleri karşılıyor. Evlilik teklifi ya da yıldönümü hediyesi olarak tercih edebilecek tektaş elmas o anı unutulmaz kılacak.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
elmas tamtur alyansElmas tamtur alyans
 
Elmas takılardan vazgeçemeyenler için tasarlanmış tamtur alyans modeli, zarif ve sade yapısıyla özel günlerde ya da evlilik yıldönümünde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz hoş bir sürpriz.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
 Zümrüt elmas yüzükZümrüt taşlı elmas yüzük
 
Büyük ve gösterişli yüzükleri sevenlerin beğeneceği zümrüt taşlı elmas yüzük geçmiş ve gelecekte modası geçmeyecek zamansız takılardan biri.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
Yakut taşlı elmas küpeYakut taşlı elmas küpeler
 
Damla kesim yakut ve elmaslarla tasarlanmış küpe modeli, zarif ve şık yapısıyla nesiller boyunca aktarılabilecek hoş bir hediye.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.