2013 alyans modelleri

Yeni evlenecek ve düğün sürecinde olan çiftlere özel olarak tasarladığımız alyans modelleri bu yılda birbirinden şık ve birbirinden mükemmel. Evlenecek ya da nişanlanacak çiftler için hazırlanan 2013 alyans modelleri içinde; Beyaz altın, sarı altın, pembe altın gibi çeşitleri olan altın alyanslar, taşlı, taşsız modeller ve özellikle pırlantanın kullanıldığı tek taş, beş taş, tamtur alyans modelleri yer alıyor.
 

Evlilik sürecine giren çiftlerin düğün hazırlıkları sırasında en fazla titizlik gösterdikleri alyans seçimi, daha çok bayanların önem verdiği bir alışveriştir. Bunun sebebi beğenerek alacağınız alyansların ömür boyunca parmaklardan çıkmayacak, her an yanınızda olacak, ona baktıkça eşinizi hatırlatacak birer takı olmalarıdır. Dolayısıyla da en güzelini seçmek için ayrı bir önem gösterilir.

 
Alyans seçimi yaparken ilk dikkat edeceğiniz husus parmak yapınıza dikkat etmektir. Kısa ve kalın parmakta tercih edilecek alyans modeli kesinlikle fazla geniş olmayan modellerdir. Parmaklarınız uzun ve ince ise, en ideal olan parmak yapısı bu olarak kabul edildiğinden, ister ince isterseniz de geniş olan modellerden zevkinize uygun modeldir. Alyansınızı seçerken diğer dikkat etmeniz gereken husus görüntüsünü ve rahatlığını ön planda tutmanızdır. Sadece alyans var parmağımda imajı vermemek adına uzun yıllar kullanacağınız alyansı seçerken rahatlığınızı geri plana atmamanızı öneriyoruz. Ayrıca tabii ki sadece evlilik sürecinde değil, yıldönümü gibi özel günlerde hediye olarak da eşinize yeni bir alyans seçebilirsiniz.
  
 2013 altın alyans modelleri tektaş alyans modelleri   2013 alyans modelleri ve fiyatları
 2013 pırlanta alyans modelleri  tam tur pırlanta alyans modelleri  5 taş pırlanta alyans modelleri

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.