Prenses Kesim Evlilik Yüzüğü

fancy0560
Kenar Taşlı Fantezi Tektaş Pırlanta Yüzük Orta 0.45 karat Prenses Kesim Toplam 0.90 karat G renk VS2 berraklık Roberto Bene
Ürün Fiyatı
65.000 TL
İndirimli Fiyat
52.000 TL
Havale
49.400 TL
Stok Durumu
Stokta var
Pırlanta Sertifika
Roberto Bene
Pırlanta Karat
0.90 Karat
Pırlanta Renk
G
Pırlanta Berraklık
VS2
Garanti Süresi
48 Ay
Ölçü
Telefonla Sipariş

Prenses Kesim Evlilik Yüzüğü

fancy0560
Prenses Kesim Evlilik Yüzüğü
Telefonla bilgi almak ve sipariş vermek için arayınız ; 0212 528 90 40

Telefon numaramızı çekinmeden arayabilirsiniz. Ürünlerimizle ilgili bilgi alabilir ve pırlanta hakkında aklınıza takılanları bizlere sorabilirsiniz. Ürünlerde altın rengi değişimi, model değişimi gibi farklı taleplerinizi bizlere iletebilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz.

prenses pırlanta tektaş yüzükPIRLANTA ÖZELLİKLERİ :
 
Renk :  G
 
Berraklık : VS2
 
Şekil : Prenses kesim 
 
Ağırlık : 0.45 karat
 
Kenar taş özellikleri : 0.45 karat Yuvarlak kesim
 
ALTIN ÖZELLİKLERİ :
 
Ayar : 18 Ayar
 
Renk : Beyaz
 
Ağırlık : 3,12 gram
 

Zengin ve şık tasarımında prenses kesim pırlanta kullanmayı tercih ettiğimiz tektaş yüzük modelimizde orta taş olarak 0.45 karat pırlanta kullanılmıştır. Yan kenar taşlarında ise orta taşı destekleyerek görüntünün 1.50 karat pırlanta olmasını sağlayan yuvarlak kesim pırlantalardan toplamda 0.45 karat kullanılmıştır.

 

Ürünler el yapımı olduğu için belirtilen altın gramında ve pırlanta karatlarında %~3 değişim olabilir. Gerçek değerler sertifikada olan değerlerdir. Yüzüğünüz özel kutusunda ve uluslararası kullanılan standart bilgileri içeren Roberto Bene Pırlanta Sertifikası ile size yollanacaktır.

  Aklınıza takılan her soru için bizimle iletişime geçiniz. 0212 528 90 40

fancy0560

ÜRÜNLERİ MAĞAZANIZDA GÖREBİLİR MİYİZ?

Ürünlerimizin siparişini internet üzerinden verebileceğiniz gibi mağazamıza gelerek görme, inceleme ve sizin seçtiğiniz modellerde üretimini sağlayarak alma şansına da sahipsiniz.

Mağazamızı istediğiniz zaman ziyaret edebilir, lezzetli kahvemizi veya çayımızı içerken ürünler ve pırlantalar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sadece belirtmek isteriz ki zaman zaman satılan bazı ürünlerimizin yerine geri konması 2 iş gününü bulabiliyor. Bunun yanında ise sitemizde olmayan yüzlerce farklı ürün çeşidimizi görebilme imkanınız da olacaktır. 

NİÇİN ROBERTO BENE’DEN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIM? MÜŞTERİLERİMİZ BİZE NEDEN GÜVENİYOR?

Roberto Bene Pırlanta Türkiye'nin her köşesinde her ilinde mutlu müşterilere sahiptir. Bunun yanında temel hedefimiz size en yüksek fiyata ürün satmak değil öncelikle sizin bütçenize uygun en güzel ve en kaliteli ürünü en uygun fiyata sizlere sunmaktır. Bunu başarmamızda ki temel prensip bize telefon açan ya da mail atan müşterimizin ne istediğini iyi bilmemiz ve elimizden gelen en iyi servisi vermeye çalışmamızdır. Bu sebepten dolayı belki de aynı müşterimizin ve müşterimizin aile bireylerinin sadece bir kere değil şu anda üç ya da dördüncü kere alışveriş yaptıklarına şahit oluyoruz. Tüm müşteri veri tabanımızda ikinci defa alışveriş yapan grup şu anda %60'lara denk gelmektedir. Bizim gerçek başarımız ciromuz değil bu %60'lık orandır. Bunun yanında 0.30 karat ve üstünde size uluslararası geçerliliğe sahip en yüksek renk pırlantaları sunmamız siz değerli müşterilerimize en kaliteli pırlantaları kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Bizi Türkiye, Rusya, Azerbaycan diğer Türki Cumhuriyetler ve Avrupa'dan tercih eden tüm müşterilerimize çok teşekkür ederiz. Hele ki pırlantanın kalbi olan Belçika'ya pırlanta satmak bizim gerçekten doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.

Memnun Müşterilerimiz:

Hakkı Yalçın Öz: Çevremdeki herkes internet üzerinden pırlanta alınmaz diye beni uyardılar. Roberto Bene'yi araştırdım hakkında tek bir şikayet bile bulamadım canlı destek hattından bilgi aldım, telefonla bilgi aldım ve sipariş verdim çok kısa bir zamanda elime geçti. Kesinlikle pişman olmadım, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Binnur Bayram: Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Roberto Bene'den alışveriş yaptım. Beni pırlantalar hakkında bilgilendirdiler, istediğim boyut ve özelliklerde bir pırlanta buldular. Böylece istediğim yüzük modelinide seçerek sipariş verdim. Bursa'da yaşamaktayım ve 2 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı. Ürün kesinlikle benim istediğim gibi ve sertifikası ile geldi.


TESLİMAT BİLGİSİ

Siparişiniz bugün içinde onaylandığında, incelediğiniz bu pırlanta yüzük modelimiz 1-3 gün içerisinde kargoya verilecektir. Hafta sonları ve resmi tatil günleri teslimat zamanını etkileyebilmektedir.

Roberto Bene Pırlanta olarak üretimin her basamağında özenle ve titizlikle çalışmaktayız. Siparişleriniz hazırlanırken de kalite kontrol sürecine özellikle önem veriyor, mümkün olan en hızlı ve güvenli şekilde siparişinizin size teslim edilmesini sağlıyoruz. Sipariş ve teslimat detayları için lütfen tıklayınız.


İADE ŞARTLARI

İnternet üzerinden verdiğiniz ürün siparişleri 7 gün içerisinde beğenmediğiniz takdirde geri alınımı yapılmaktadır. Kredi kartından ödeme yaptıysanız iadenin geri hesabınıza yansıması 4-5 iş gününü bulabilir. Geri iadelere özel siparişler dahil değildir. (Kendi isteğinize göre yapılan özel tasarımlar ya da elimizde olmayan bir pırlantanın sizin özel isteğinize göre tedarik edilmesi, getirtilmesi)

Müşterilerimizden gelen sorular:

Salim Ayyıldız: Ben prenses kesim pırlanta demekle ne demek istiyorsunuz anlamadım ve neden bu kadar uygun fiyatı var bu ürünün?

Cevap: Prenses kesim, pırlanta kesim şekillerinden biridir. Yani şekil olarak alışılmış yuvarlak kesimden farklı, kare şeklinde olan bir kesimdir. Fiyat farkını yaratan yine orta taş olarak prenses kesim pırlantanın kullanılmasıdır. Bunun nedeni ise en pahalı kesim şeklinin yuvarlak kesim olması ve daha özel olan fantezi kesim şekillerin ise daha uygun fiyatlı olmasıdır.

Fatih Ercan Güneş: Ürünü sipariş verdiğimde elime ne kadar zamanda ulaşır? ve orta prenses kesim pırlantasını daha büyük örneğin 0.70 karat olarak istesem yapıyormusunuz?

Cevap: Bu tektaş yüzük modelimiz özel olarak üretildiği için üretim süresi 3 gün olmaktadır, size ulaşması ise siparişinizden sonra en fazla 4 gündür. Orta taşın farklı karatlarda değişimi yapılabilir. Özel sipariş olarak bu gibi değişimleri müşterilerimizin isteğine göre gerçekleştiriyoruz. Fiyat değişimi ve diğer detaylar için sipariş öncesi bizimle online ya da 0212 528 90 40 numaralı telefonumuzdan iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

 Roberto Bene mağaza

* ÜRÜNLER EL YAPIMIDIR. GERÇEK DEĞERLER SERTİFİKADA OLAN DEĞERLERDİR.

* ÜRÜNLER TÜRKİYE'NİN HER YERİNE SÖZLEŞMELİ KARGO ŞİRKETİ İLE SİGORTALI VE ÜCRETSİZ GÖNDERİLMEKTEDİR.

* İSTANBUL'DA İKAMET EDEN MÜŞTERİLERİMİZE ÖZEL KURYE İLE DE TESLİMAT YAPILABİLMEKTEDİR.

* ÜRÜN SİZE TESLİM EDİLENE KADAR ROBERTO BENE PIRLANTA SİGORTASI VE GÜVENCESİ ALTINDADIR.

* TESLİMAT SÜRESİ 2 İLE 5 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDEDİR.

Tek taş pırlanta yüzükler : Kenarları taşlı fantezi tektaş yüzükler, 0.40-0.49 karat tektaş yüzükler
Pırlanta renk özellikleri : G renk pırlantalar
Pırlanta berraklık özellikleri : VS1-VS2 berraklık
süperrr tasarım
Siparişi verdim 1 gunde geldi. Cok kaliteli ve üründen çok memnunum çok :) İlgililer ve ürün resimdekinden çok daha güzel. Çok Tesekkurler
Tülay Şahin | 24/07/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Prenses Kesim Evlilik Yüzüğü Zengin ve şık tasarımında 0.45 karat prenses kesim pırlanta kullanmayı tercih ettiğimiz tektaş yüzük modelimiz farklı olmayı sevenlerin beğendiği özel tasarım bir dizayndır... fancy0560
Prenses Kesim Evlilik Yüzüğü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.