Sevgililer Günü Tiny Kalpli Tektaş Pırlanta Yüzük
Kargo bedava

Sevgililer Günü Tiny Kalpli Tektaş Pırlanta Yüzük

sevgili-rb15
0.05 karat G renk VS2 berraklık Kalpli Tektaş Yüzük
Ürün Fiyatı
12.606 TL
İndirimli Fiyat
9.455 TL
Havale
8.982 TL
Stok Durumu
Stokta var
Pırlanta Sertifika
Roberto Bene
Pırlanta Karat
0.05 Karat
Pırlanta Renk
G
Pırlanta Berraklık
VS2
Garanti Süresi
48 Ay
Ölçü
Telefonla Sipariş

Sevgililer Günü Tiny Kalpli Tektaş Pırlanta Yüzük

sevgili-rb15
Sevgililer Günü Tiny Kalpli Tektaş Pırlanta Yüzük
Telefonla bilgi almak ve sipariş vermek için arayınız ; 0212 528 90 40

Telefon numaramızı çekinmeden arayabilirsiniz. Ürünlerimizle ilgili bilgi alabilir ve pırlanta hakkında aklınıza takılanları bizlere sorabilirsiniz. Ürünlerde altın rengi değişimi, model değişimi gibi farklı taleplerinizi bizlere iletebilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz.

sevgililer günü özel pırlanta tek taş yüzükPIRLANTA ÖZELLİKLERİ :
 
Renk : G
 
Berraklık : VS2
 
Şekil : Yuvarlak
 
Ağırlık : 0.05 karat
 
 
ALTIN ÖZELLİKLERİ :
 
Ayar : 14 Ayar
 
Renk : Beyaz
 
Ağırlık : 1,50 gram
 
 
 
Ürünler el yapımı olduğu için belirtilen altın gramında ve pırlanta karatlarında %~3 değişim olabilir. Gerçek değerler sertifikada olan değerlerdir. Satın aldığınız ürün özel kutusunda ve uluslararası kullanılan standart bilgileri içeren Roberto Bene Pırlanta Sertifikası ile size yollanacaktır.
 
NİÇİN ROBERTO BENE’DEN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIM ?

Roberto Bene Pırlanta Türkiye'nin her köşesinde her ilinde mutlu müşterilere sahiptir. Bunun yanında temel hedefimiz size en yüksek fiyata ürün satmak değil öncelikle sizin bütçenize uygun en güzel ve en kaliteli ürünü en uygun fiyata sizlere sunmaktır. Bunu başarmamızdaki temel prensip bize telefon açan yada mail atan müşterimizin ne istediğini iyi bilmemiz ve elimizden gelen en iyi servisi vermeye çalışmamızdır. Bu sebepten dolayı belki de aynı müşterimizin ve müşterimizin aile bireylerinin sadece bir kere değil şu anda üç yada dördüncü kere alışveriş yaptıklarına şahit oluyoruz. Tüm müşteri veri tabanımızda ikinci defa alışveriş yapan grup şu anda % 57 lere denk gelmektedir. Bizim gerçek başarımız ciromuz değil bu % 57 lik orandır. Bunun yanında 0.30 Ct ve üstünde size uluslararası geçerliliğe sahip en yüksek renk pırlantaları sunmamız siz değerli müşterilerimize en kaliteli pırlantaları kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Bizi Türkiye, Rusya, Azerbeycan diğer Türki Cumhuriyetler ve Avrupa'dan tercih eden tüm müşterilerimize çok teşekkür ederiz. Heleki pırlantanın kalbi olan Belçika'ya pırlanta satmak bizim gerçekten doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.

İADE ŞARTLARI

Internet üzerinden verdiğiniz ürün siparişleri 7 gün içerisinde beğenmediğiniz takdirde geri alınır. Kredi kartından ödeme yaptıysanız iadenin geri hesabınıza yansıması 4- 5 iş gününü bulabilir. Geri iadelere özel siparişler dahil değildir. (Kendi isteğinize göre yapılan özel tasarımlar yada elimizde olmayan bir pırlantanın sizin özel isteğinize göre tedarik edilmesi getirtilmesi)

GARANTİ ŞARTLARI

Ürün 48 ay firma garantimiz altındadır.

ÜRÜNLERİ MAĞAZANIZDA GÖREBİLİRMİYİZ?

Ürünleri mağazamızda istediğiniz zaman gelip görebilirsiniz. Zaman zaman bazı ürünlerin yerine geri konması 2 iş gününü alabiliyor. Bunun yanında sitemizde olmayan yüzlerce farklı çeşidi görebilirsiniz.

PIRLANTA RENGİ YADA BERRAKLIĞI İLE İLGİLİ BİLGİYİ SADECE TEORİK OLARAK DEĞİL PRATİK OLARAKDA MAĞAZANIZDA GÖREBİLİRMİYİZ?

Evet, görebilirsiniz. Sizlere renk kağıdı diye tabir ettiğimiz beyaz bir kağıdın üzerinde GIA sertifikasına sahip D,E,F,G,H,I,J renk pırlantaları yan yana koyarak renk tonlarını sizinde tüketici olarak fark etmenizi sağlayabiliriz. Bu işlem size aslında I renk olarak satılan bir pırlantanın K olduğunu fark ettirecek. Böylece bir pırlanta bazen çok ucuzken bazen de niye pahalı olduğunu anlamanızı sağlayacak.

* ÜRÜNLER EL YAPIMIDIR. GERÇEK DEĞERLER SERTİFİKADA OLAN DEĞERLERDİR.
* ÜRÜNLER SÖZLEŞMELİ KARGO ŞİRKETİ VE ÖZEL KURYE İLE YAPILMAKTADIR.
* ÜRÜN SİZE TESLİM EDİLENE KADAR ROBERTO BENE PIRLANTA SORUMLULUĞU VE GÜVENCESİ ALTINDADIR.
* 2 İLE 5 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TESLİM EDİLİR.
Tek taş pırlanta yüzükler : 0.05-0.29 karat tektaş yüzükler
Pırlanta renk özellikleri : G renk pırlantalar
Pırlanta berraklık özellikleri : VS1-VS2 berraklık
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
%25 indirim
Kalp Tasarım Tektaş Aşk Yüzük 0.05 karat G renk SI1 berraklık Roberto Bene
sevgili-rb13
12.408 TL
9.306 TL
%25 indirim
Pembe Kalp Sallantılı toplam 0.10 karat Pırlantalı Tektaş Yüzük
sevgili-rb12
14.454 TL
10.841 TL
%25 indirim
0.06 karat G renk VS berraklık Kalpli Tektaş Yüzük
Sevgililer Günü Tiny Kalpli Tektaş Pırlanta Yüzük Sevgililer gününde yaşanan ne alsam kaygısını sonlandıracak zarif ve şık tek taş yüzük modeli Roberto Bene kalitesi ve uygun fiyat avantajıyla sunuluyor. sevgili-rb15
Sevgililer Günü Tiny Kalpli Tektaş Pırlanta Yüzük

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.