4 Karat Pırlanta Tektaş

tektas-1rb50
4.00 Karat H renk VS2 berraklık HRD Sertifikalı
Ürün Fiyatı
3.058.413 TL
Havale
2.905.492 TL
Stok Durumu
Stokta var
Pırlanta Sertifika
HRD Antwerp (Institute of Gemmology)
Pırlanta Karat
4.00 Karat
Pırlanta Renk
H
Pırlanta Berraklık
VS2
Garanti Süresi
48 Ay
Ölçü
Telefonla Sipariş

4 Karat Pırlanta Tektaş

tektas-1rb50
4 Karat Pırlanta Tektaş
Telefonla bilgi almak ve sipariş vermek için arayınız ; 0212 528 90 40

Telefon numaramızı çekinmeden arayabilirsiniz. Ürünlerimizle ilgili bilgi alabilir ve pırlanta hakkında aklınıza takılanları bizlere sorabilirsiniz. Ürünlerde altın rengi değişimi, model değişimi gibi farklı taleplerinizi bizlere iletebilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz.

PIRLANTA ÖZELLİKLERİ :
 
Renk : H
 
Berraklık : VS2
 
Şekil : Yuvarlak
 
Ağırlık : 4.00 Karat
 
Sertifika : HRD Antwerp Institute of Gemmology
 
 
ALTIN ÖZELLİKLERİ :
 
Ayar : 18 Ayar
 
Renk : Beyaz
 
tektas-1rb50
 

* Dünyada otorite sayılan GIA ve HRD pırlanta laboratuvarlarının pırlanta sertifikalarında belirtmiş oldukları özellikler uluslararası geçerliliktedir. Bu sayede pırlantanızın rengini ve berraklığını %100 bilerek almış olursunuz. Tüm Türkiye'de 1 karat altı pırlantaları (0.30 karat ve üzeri için) müşterilerine GIA ve HRD sertifika ile sunan ender kurumlardanız.

* Ayrıca beğendiğiniz bir tektaş pırlantanın montürünü (yüzük kısmını) başka bir tek taş yüzük montür modeliyle dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Böylece pırlantanızı ve pırlantanın takılacağı yüzük modelini ayrı ayrı seçme şansına sahipsiniz. Bizi her türlü sorunuz için çekinmeden arayınız.


  Aklınıza takılan her soru için bizimle iletişime geçiniz. 0212 528 90 40
 
16 YILDIR ONLINE'IZ

Türkiye’nin mücevher dalında en eski sitelerinden bir tanesiyiz. 16 yıldır Online olarak sitemizden ve fiziksel mağazamızdan satışımızı devam ettiriyoruz. Kendimizi devamlı suretle teknolojik ve ürün çeşidi anlamında geliştirmeye çalışıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini her şeyin üstünde tutarak çalışıyor ve onları büyük ailemizin birer ferdi olarak görüyoruz.

MÜŞTERİLERİMİZ BİZE GÜVENMEYE DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin her köşesinde 25.000'in üzerinde mutlu müşterimiz mevcut. Müşterilerimiz her özel günlerinde bize güven duydular, bizi tercih ettiler ve tercih etmeye de devam ediyorlar. Hepsine binlerce kere teşekkür ediyoruz.

ÜRÜNLERİ MAĞAZANIZDA GÖREBİLİR MİYİZ?

Ürünlerimizin siparişini internet üzerinden verebileceğiniz gibi mağazamıza gelerek görme, inceleme ve sizin seçtiğiniz modellerde üretimini sağlayarak alma şansına da sahipsiniz.

Mağazamızı istediğiniz zaman ziyaret edebilir, lezzetli kahvemizi veya çayımızı içerken ürünler ve pırlantalar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sadece belirtmek isteriz ki zaman zaman satılan bazı ürünlerimizin yerine geri konması 2 iş gününü bulabiliyor. Bunun yanında ise sitemizde olmayan yüzlerce farklı ürün çeşidimizi görebilme imkanınız da olacaktır. 

NİÇİN ROBERTO BENE’DEN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIM? MÜŞTERİLERİMİZ BİZE NEDEN GÜVENİYOR?

Roberto Bene Pırlanta Türkiye'nin her köşesinde her ilinde mutlu müşterilere sahiptir. Bunun yanında temel hedefimiz size en yüksek fiyata ürün satmak değil öncelikle sizin bütçenize uygun en güzel ve en kaliteli ürünü en uygun fiyata sizlere sunmaktır. Bunu başarmamızda ki temel prensip bize telefon açan ya da mail atan müşterimizin ne istediğini iyi bilmemiz ve elimizden gelen en iyi servisi vermeye çalışmamızdır. Bu sebepten dolayı belki de aynı müşterimizin ve müşterimizin aile bireylerinin sadece bir kere değil şu anda üç ya da dördüncü kere alışveriş yaptıklarına şahit oluyoruz. Tüm müşteri veri tabanımızda ikinci defa alışveriş yapan grup şu anda % 60 lara denk gelmektedir. Bizim gerçek başarımız ciromuz değil bu % 60 lik orandır. Bunun yanında 0.30 Ct ve üstünde size uluslararası geçerliliğe sahip en yüksek renk pırlantaları sunmamız siz değerli müşterilerimize en kaliteli pırlantaları kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Bizi Türkiye, Rusya, Azerbaycan diğer Türki Cumhuriyetler ve Avrupa'dan tercih eden tüm müşterilerimize çok teşekkür ederiz. Hele ki pırlantanın kalbi olan Belçika'ya pırlanta satmak bizim gerçekten doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.

Memnun Müşterilerimiz:

Elif Mancur: Yurt dışına sürekli seyahat etmekteyim. Değerli taşlara ve onların enerjisine de inanıyorum. Yine bir seyahatimde çok uygun fiyata aldığım 0.45 karat ağırlığındaki yakut taşlarını 0.15 karat tektaş pırlanta ilavesi yaptırarak küpe haline getirtmek istedim. Araştırmaya girdiğimde arkadaşımın sizi tanıdığını öğrendim. İstanbul'da yaşamıyor olmam bizi zorlayacak diye düşünürken mail yoluyla benimle hemen iletişime geçen personeliniz önce taşların küpeye dönüşüp dönüşemeyeceğine baktı. Sonrasında da bana tasarım sundular. Aradaki arkadaşıma güvenim tamdı ve açıkçası sizi çok methetti. Bana yolladığınız tasarım ve özellikleri yaşadığım şehirde neredeyse iki katına yapacaklarını söylediler. Zaten daha önce de gümüş bir üründe aynı olay başıma gelmiş ve pahalıya yaptırmak durumunda kalmıştım. Hemen yakut taşlarımı arkadaşım vasıtasıyla size yolladım. Bana söz verilen sürede ve biçimde de ürün elime sorunsuz ulaştı. Gerek iletişimde gerek hizmetteki çabalarınızı takdir ettiğimi vurgulamak isterim. Teşekkürler Roberto Bene. Bir de önümüzdeki ay İstanbul'a gelişimde elimdeki incileri değerlendireceğim. Sevgilerimle...

Saime H.: Eşim kılıç meraklısı ve koleksiyoneri olan bir adam. Doğum günü yaklaşırken sosyal medya da fotoğrafını gördüğüm ve bayıldığım pırlanta taşlardan oluşan ve ucunda sallanan bir kılıç bulunan, özel tasarım bir bileklik görmüştüm. O tasarım özel olduğu için daha farklı bir tasarımla bana yön verdiniz. Tasarımlarınızı kim yapıyorsa ayrıca tebrik ederim. Üzerinde toplamda 0.70 ct pırlanta taş bulunan ürünümüzü dün mağazanızdan aldık. Sadece bizde olması ve bu kadar kusursuz üretilmesi bizi çok mutlu etti. Gerçi eşime hediyesini orada vermek durumunda kaldım, ama olsun... Yollarımızın sizinle kesişmesine çok mutlu olduğumuzu da belirtmek isterim. Teşekkürler arkadaşlar:)


TESLİMAT BİLGİSİ

Siparişiniz bugün içinde onaylandığında, incelediğiniz bu tektaş yüzük modelimiz en geç 48 saat içerisinde kargoya verilecektir. Hafta sonları ve resmi tatil günleri teslimat zamanını etkileyebilmektedir.

Roberto Bene Pırlanta olarak üretimin her basamağında özenle ve titizlikle çalışmaktayız. Siparişleriniz hazırlanırken de kalite kontrol sürecine özellikle önem veriyor, mümkün olan en hızlı ve güvenli şekilde siparişinizin size teslim edilmesini sağlıyoruz. Sipariş ve teslimat detayları için lütfen tıklayınız.


İADE ŞARTLARI

İnternet üzerinden verdiğiniz ürün siparişleri 7 gün içerisinde beğenmediğiniz takdirde geri alınımı yapılmaktadır. Kredi kartından ödeme yaptıysanız iadenin geri hesabınıza yansıması 4- 5 iş gününü bulabilir. Geri iadelere özel siparişler dahil değildir. (Kendi isteğinize göre yapılan özel tasarımlar ya da elimizde olmayan bir pırlantanın sizin özel isteğinize göre tedarik edilmesi, getirtilmesi)

Müşterilerimizden gelen sorular:

Adnan Sonçağ: Sade pırlanta olarak mı bu ürünü alıyoruz. Yüzük halinde istediğimizde ayrıca bir para mı ödeyeceğiz?

Cevap: Beğendiğiniz tek taş yüzük modeline bu pırlantayı yerleştirerek size teslim ediyoruz. Yani istediğiniz her tek taş yüzük modeline yerleştirebiliriz. Bunun için bizimle iletişime geçerek ayrıca bilgi vermeniz yeterlidir. Ayrıca bir fiyat ödemeyeceksiniz.

Betül Eşsiz: Pırlantanızı mağaza da görerek ve inceleyerek satın alabilirmiyiz?

Cevap: Tek taş yüzük modellerimizi ve pırlantalarımızı mağazamızda inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 

 Roberto Bene mağaza

* ÜRÜNLER EL YAPIMIDIR. GERÇEK DEĞERLER SERTİFİKADA OLAN DEĞERLERDİR.

* ÜRÜNLER TÜRKİYE'NİN HER YERİNE SÖZLEŞMELİ KARGO ŞİRKETİ İLE SİGORTALI VE ÜCRETSİZ GÖNDERİLMEKTEDİR.

* İSTANBUL'DA İKAMET EDEN MÜŞTERİLERİMİZE ÖZEL KURYE İLE DE TESLİMAT YAPILABİLMEKTEDİR.

* ÜRÜN SİZE TESLİM EDİLENE KADAR ROBERTO BENE PIRLANTA SİGORTASI VE GÜVENCESİ ALTINDADIR.

Tek taş pırlanta yüzükler : 4.00-4.99 karat tektaş yüzükler
Pırlanta renk özellikleri : H renk pırlantalar
Pırlanta berraklık özellikleri : VS1-VS2 berraklık
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
4 Karat Pırlanta Tektaş Doğada ender bulunan büyüklerden biri olan 4 karat pırlanta ile oldukça gösterişli duran modelimiz, Roberto Bene güvencesi ve fiyat avantajıyla sizlere sunuluyor... tektas-1rb50
4 Karat Pırlanta Tektaş

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.