2019 tektaş fiyatları

Birbirinden şık, zarif ve farklı dizaynlara sahip tek taş pırlanta yüzük modellerini farklı boylardaki pırlantaları kullanarak daha da fazla çeşitlendiren Roberto Bene Pırlanta, bu sezonda tektaş modelleri ile sizleri cezbediyor. Ayrıca genel tek taş fiyatları düşünüldüğünde yüksek renk ve berraklıktaki uluslararası geçerliliğe sahip pırlanta sertifikalı tektaşları çok da uygun fiyatlarla sizlere sunuyor. 
 
Kadınları mutlu etmenin en iyi ve etkili yollarından biri olan tektaş yüzükler, kalp kırıklıklarını tamir eden, sevindiren, heyecanlandıran özelliklere sahiptirler. Bu nedenle erkeklerin özel günlerde hediye olarak ya da söz, nişan ve evlilik hazırlıklarında çoğunlukla tercih ettikleri ya da tercih etmek zorunda oldukları tektaş pırlantalar fiyatlarıyla da artık o kadar ulaşılmaz değiller.
 
1 karat üzeri pırlantalar1 karat pırlanta tek taş yüzük
 
 
Birçok bayanın hayallerindeki pırlanta büyüklüğüne sahip tek taş yüzük modeli, renk ve berraklık özellikleriyle de aradığınız özellikleri karşılıyor. Evlilik teklifi ya da yıldönümü hediyesi olarak tercih edebilecek tektaş pırlanta o anı unutulmaz kılacak.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
0.90 karat pırlanta tektaş0.90 karat tek taş pırlanta
 
 
Yüksek renk ve mükemmel berraklık özellikleriyle sevdikleri için en iyisini arayanlara göre olan tek taş pırlanta, özel olarak hazırlanan yüzük modeliyle de her bayanın beğenisini kazanıyor.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
0.50 karat pırlanta tek taş yüzük0.50 karat pırlanta tektaş
 
 
İdeal bir büyüklüğe sahip 0.50 karat pırlantası ile zarif ve şık olduğu kadar fiyatıylada oldukça cazip tektaş modelimiz ışıl ışıl parlaklığıyla ona verdiğiniz değeri anlatacak bir hediye.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
 
 
 
 Kenarları taşlı özel dizayn tektaşKenarları taşlı özel dizayn tek taş
 
 
Kenar yapısının özel tasarımıyla tek başına kullanım için hazırlanan tek taş yüzük modeli, hem tektaş hemde alyans özelliklerini taşıyor.
Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.