2018 mücevher modelleri

"Çok altınım olsun kasada dursun" mantığını günümüzde terk eden kadınlar artık "bir parça pırlantam olsun ama üzerimde olsun" düsturunu benimseyerek mücevherlere varolan ilgilerini daha da arttırdılar.
 
Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en fazla satılan mücevher modelleri tektaş pırlanta, üçtaş, beştaş ve tam tur alyanslar. Bol taşlı, ağır gerdanlıklar, pırlanta setler ise yüksek fiyatları sebebiyle onlara nazaran daha az tercih ediliyorlar. Ancak eski zamanlarla kıyaslandığında pırlantalı takılar artık o kadar da ulaşılmaz değiller. Neticede beşibirlik ya da iki burgu bileziğin fiyatına bir üçlü pırlanta set rahatlıkla alınabilir durumda.
 
2018 mücevher modelleri yakut, safir, zümrüt gibi renkli değerli taşlarla pırlantanın kullanıldığı ve altının farklı renkleriyle tasarlanan zengin ürün çeşidiyle oldukça göz alıcılar. Ayrıca insanların alım gücü düşünülerek daha uygun fiyatlı ve çok daha çeşitliler de.
 
pırlanta yüzük modelleriPırlantalı su dalgası yüzük modeli
 
Büyük yüzüklerden hoşlanların çok seveceği su dalgası yüzük modeli, bol pırlantalı ve gösterişli yapısıyla tam bir mücevher. 
 
 
   
 
 
safir taşlı pırlanta yüzükSafir taşlı pırlanta yüzük modeli
 
Mavi tutkunlarının vazgeçemediği safir taşının en fazla tercih edildiği damla kesim formu ile markiz ve yuvarlak kesim pırlantaların kullanıldığı yüzük modeli her bayanı kendine hayran bırakıyor. 
 
 
 
 
 
safir ve pırlanta taşlı kolyeSafir taşlı pırlanta kolye modeli
 
Mavi tutkunlarının vazgeçemediği safir taşının en fazla tercih edildiği damla kesim formu ile markiz ve yuvarlak kesim pırlantaların kullanıldığı kolye modeli her bayanı kendine hayran bırakıyor. 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.